Sophia van Wijk

Mijn naam is Sophia van Wijk (1960). Ik ben gecertificeerd Clairty Trainer en Cranio Sacraal-onstpanningstherapeute en heb daarnaast een achtergrond als beeldend kunstenaar en creatief therapeute.

sophiaIk ben van jongs af aan op zoek geweest naar geluk en heb van alles uitgeprobeerd. Ik las allerlei boeken, o.a. van Krishnamurti. Hij schreef: "Laat het verleden los", en dat was wat ik graag wilde doen... maar hoe? Al mijn pogingen bleven hangen in theorie.

Rond 2000 kwam ik in aanraking met Taetske Kleijn en haar centrum TSUKI waar ik op praktische wijze mijn zoektocht heb kunnen ontrafelen. Toen heb ik inzicht gekregen in mijn patronen en overtuigingen. Eindelijk kon ik stoppen met zoeken. Ik heb graag en gemakkelijk contact met mensen. Voor wie geïnteresseerd is in astrologie, ik heb zon, maan en mercurius in Waterman.

Ik ben geïnteresseerd in wat mensen beweegt en luister graag naar ieders verhaal. Onderzoeken en ontdekken heeft mijn belangstelling en ik begeleid mensen op praktische wijze in hun proces naar helderheid. Ook ben ik een wandelaar. Ooit heb ik het 'Talentenspel' gedaan van Willem Glaudemans en daar kwam uit dat ik een goed georganiseerde zwerver ben en zo voelt het ook als ik met mensen wandel. Marike de Vrij heeft als medium over mij gezegd dat mensen naar mij toe komen om zichzelf te realiseren. Dat is precies wat ik aanbied op dit moment.

Ik ben geboren in 1960, leef met partner en zoon en twee katten samen. Heb een achtergond als creatief therapeut, beeldend kunstenaar. Ben cranio sacraal ontspannings therapeut en clarity trainer. Het allerliefst werk ik in de wandelgangen, spontaan in het moment, benieuwd naar alles wat zich aandient.

Als je vragen hebt? Stel ze gerust.