Individuele sessies

Wil jij leven vanuit jouw kern, in ontspanning, zelfvertrouwen en kracht?

strand In mijn individuele begeleiding staat deze vraag centraal. Ik luister, richt me met aandacht op jouw verhaal en zet daarvoor mijn invoelend, aanvoelend en verbeeldend vermogen in. Al luisterend bied ik jou voor dat moment passende technieken aan om oude patronen en overtuigingen stap voor stap te ontrafelen en tot de kern van jouw bestaan te komen. Vanuit inzicht kun je je vervolgens bevrijden en loslaten wat niet langer nodig is. Daardoor kun je op alle lagen méér ontspannen functioneren en in vertrouwen en vooral met plezier jouw leven ervaren. In mijn praktijk ‘Stadsmonnik’ zie ik mijzelf vooral als een plek voor jou om aanwezig te zijn. Een plek midden in het leven van alledag, waar je kunt rusten, verhel­dering kunt vinden, vrijheid en stilte kunt erva­ren. Ik bied individuele sessies aan, wandelingen, meditatievormen en workshops. Wat ik terugkrijg van mensen is dat mijn respect, stilte, ervaring en gevoel voor humor maken dat zij zich snel op hun gemak en veilig voelen in de samenwerking die ik bied.

Individuele Wandel Meditatie

Wandelen werkt als opruimen en schoonmaken. daardoor word je innerlijk luisteraar, kun je afstand nemen en tot een andere kijk of inzichten komen.

Je kunt samen met mij drie dagen wandelen op Texel. Als stilte wandeling of in combinatie met het clarity proces, om aandacht te geven aan een thema in je leven, bijv. op het gebied van gezondheid, relatie of werk. Aan deze wandeling gaat een intake gesprek vooraf.

De kosten zijn 350 euro exclusief reis en verblijf kosten.