Reacties

"Het idee van Stadsmonnik is in 2009 door Sophia van Wijk gecreƫerd om het stadse leven te verbinden met een spirituele weg. Net als de tien plaatjes van de Os komt de spirituele zoeker uiteindelijk weer tussen de mensen op de markt terecht. Voordat het bijzondere van het gewone leven echt ervaren kan worden, moet er zowel in psychologische als spirituele zin werk verzet worden. Bij dit werk kan Sophia als stadsmonnik, met haar heldere blik op het bestaan je met hart en ziel bijstaan. Uit ervaring weet ik dat haar geduld, creativiteit, en invoelend vermogen een grote steun zijn bij het nemen van de hindernissen die we tegenkomen op onze weg naar helderheid."
- Ronald Jansen, Clarity Trainer

"Sophia's heldere blik en ruime ervaring met meditatie, zelfonderzoek en het Clarity Proces zijn een perfecte combinatie om mensen te steunen op hun eigen "zoektocht". Haar scherpe inzichten hebben mij medere keer geholpen om verder te komen op mijn pad. Als stadsmonnik wil Sophia haar kennis met anderen delen in een bijzondere combinatie van een spirituele weg en het leven in een stad."
- Robert Getchell, Clarity Trainer

Het was voelbaar dat je vanuit de Bron werkt, toen ik met je op Texel (wandel meditatie) was. Je kunt mensen echt een lichtpuntje geven, een duwtje in de rug waardoor je weer verder kunt. Het is heel fijn om bij je te zijn, je straalt rust en vreugde uit. Je geeft de ander ruimte, zodat zelfonderzoek plaatsvindt en je bij je eigen Bron kunt komen.
- Sada Engwerda

Je hebt een groot invoelend vermogen.
Je stemt je makkelijk af.
Je diepe wijsheid en eigen stijl.
Ik zou jouw uniciteit willen onderstrepen.
Je creativiteit en beeldend vermogen, je beeldende taal.
Je bescheidenheid, puur - en echtheid.
- Nyncke Schepen

Je humor maakt het heel fijn.
- Esther Eckhart

Je laat de ander in zijn waarde. Je kan ontzettend goed luisteren. Je bent een echte luisteraar. Sophia hoort je voorbij de woorden! Als je met haar een afspraak maakt kun je er vanuit gaan dat je de volle aandacht krijgt. Een fijn mens.
- Dana Valckx