Het Clarity Proces

Vijf stappen naar helder inzicht

Het Clarity Proces is opgebouwd rond vijf stappen. Er worden verschillende technieken aangeboden om elke stap ook in je dagelijks leven te kunnen realiseren.

Jeru Kabbal

Het Clarity Process is ontwikkeld door Jeru Kabbal (1930-2000), oprichter van het APT Institute (Accelerated Personal Transformation) en grondlegger van de Dehypnotherapy en de Quantum Light Breath. Jeru een hedendaagse mysticus, wist de Oosterse wijsheid en spirituele praktijk op unieke wijze te verbinden met de Westerse psychologie en cultuur.Met het Clarity Process ontwiep hij een praktische weg naar zelfrealisatie, die simpele en in het dagelijks leven toe te passen technieken biedt. Het Clarity Process vraagt geen overgave, aanbidding of geloof. Je krijgt helderheid door je eigen intelligente waarneming van de realiteit.

Taetske Kleijn

Studeerde harp in Den Haag en Brussel en toneel op de Toneelschool Amsterdam. In 1993 ontmoette zij Jeru Kabbal en werd zijn leerling. Tot aan het overlijden van Jeru in mei 2000 heeft ze intensief met hem samengewerkt. In februari 1999 bevrijdde haar bewustzijn zich uit de begrenzing van het denken. Ze heeft haar muzische carriere afgesloten om zich, naast haar gezin, aan het geven van workshops te kunnen wijden. Voor meer informatie over het Clarity Process en Taetske Kleijn kijk naar www.tsuki.org

slufter